English | Nederlands | Romania

Clinica pentru tratamentul dependentei

Despre Castle Craig

Castle Craig Romania

Rupert Wolfe Murray promoveaza in Romania si alte state europene programul de tratament al dependentei de la Castle Craig. Din 2011, mai multi romani au beneficiat de tratament la centrul de reabilitare Castle Craig si sute de oameni ne-au contactat pentru informatii si au fost pusi in contact cu partenerii nostri.

Reprezentantul nostru vorbeste fluent limba romana, locuieste in Bucuresti si este oricand dispus sa ofere informatii despre tratamentul dependentei si terapiile disponibile. Manuela Boghian si Olivia Ianculescu colaboreaza cu Castle Craig si va pot ajuta sa obtineti informatiile de care aveti nevoie. 

Despre clinica

Peter si Dr. Margaret Ann McCann au infiintat centrul de tratament Castle Craig din Scotia in 1988. Castle Craig este o clinica rezidentiala de reabilitare ce trateaza dependenta de alcool si droguri si alte boli conexe.  

Centrul Castle Craig are experienta si resursele necesare pentru a trata dependenta de jocuri de noroctrauma si tulburarea de stres post-traumatic, depresia, anxietatea, stresul, epuizarea, abuzul de medicamente prescrise, suferinta pierderii unei persoane dragi, tulburarile de alimentatie si compulsivitatea sexuala.  

Castle Craig este unul din cele mai mari si mai respectate centre de tratare a dependentei din Marea Britanie. Mii de oameni din Marea Britanie si de peste hotare au apelat la Castle Craig pentru un tratament de calitate, terapii complexe si sprijin pentru familie.

Castle Craig Olanda

In 2000, Castle Craig a deschis un centru in Haga, pentru a furniza tratament pacientilor din Olanda. Din 2008, Castle Craig Olanda - sub conducerea lui Frances Beek, a fost recunoscut ca centru psihiatric ambulatoriu independent. Avem o retea de birouri in mai multe locatii din tara si propria echipa formata din psihiatri consultanti si terapeuti.