English | Nederlands | Romania

Clinica pentru tratamentul dependentei

Viata la Castle Craig

O clinica unica pentru tratarea dependentei

Suntem dedicati tratarii dependentei si reinnoirii vietilor distruse din cauza acestei boli. Raspandim toleranta si acceptare si ajutam pacientilor in a face fata trecutului, prezentului si viitorului si sprijinim familiile pentru a merge mai departe impreuna.

La clinica noastra, intreaga echipa medicala colaboreaza indeaproape pentru a oferi pacientilor programe personalizate si cea mai buna ingrijire 24 de ore din 24.

Cu o experienta de peste 14 ani, Tom Bruce, Terapeut-Sef Adjunct la spitalul Castle Craig explica in clipul de mai jos de ce tratamentul rezidential pentru dependenta de alcool si droguri este cea mai buna varianta de recuperare. Abstinenta poate fi mentinuta numai atunci cand pacientul este complet scos din mediul nociv unde exista tentatia drogului.

Avem un grad ridicat de satisfactie a pacientilor, pe care il datoram compasiunii si devotamentului personalului nostru. Unii au calatorit mii de kilometri pentru a lucra cu noi, iar altii sunt fosti pacienti tratati la Castle Craig.

Credem ca experientele pacientilor nostri vor reusi sa transmita cele mai puternice mesaje si sa fie destul de convingatoare in ceea ce priveste pregatirea medicala profesionala si valorile clinicii Castle Craig.